باقالي هم كه ديگر ماجراي خودش را دارد. آن هم بعلاوه گلپر و نمك. همه اينها زماني مزه ميدهد كه با دوستان جمع باشي و سرپا ايستاده باشي و… شايد به همين خاطر است كه با وجود مدرن شدن زندگي و حتي كشيدن آبگوشت در ظرف يك بار مصرف، خوردن لبو و باقالي به شكل ابتدايي هنوز هم مزه ديگري ميدهد.
پيشنهاد ديگر ما براي اين روزها خوردن شلغم است. يكي از كتابهايي كه اين روزها در بازار پيدا ميشود كتاب «شلغم ميوه بهشته» است كه البته هيچ ربطي به پيشنهاد ما ندارد. اين كتاب نوشته علي محمد افغاني است و در آن پسري در داستان با خوردن شلغم مشكلاتي برايش پيش ميآيد، اما اين روزها خوردن شلغم يك كار ساده است كه ميتواند شما را در برابر هر گونه سرماخوردگي واكسينه كند. اگر خوردن شلغم پخته به تنهايي كار سختي است ميتوانيد آن را با شكر بپزيد. اگر هم حوصله و وقت نداريد، ميتوانيد شلغم را مانند هر ميوه ديگري پوست بكنيد و آن را با نمك يا شكر بسته به طبعتان بخوريد.
فوق العاده است دستت درد نکنه
کتاب عالی هستش من خلاصشو خوندمو سفارشش دادم پیشنهاد میکنم خریداری کنید